A trip down memory lane

 

Mail Order #4874

Jeg er i det nostalgiske hjørnet i dag, så jeg tenkte å poste et par bilder av noengamle syprosjekter som jeg er spesielt godt fornøyd med.

Den rosa kjolen er laget fra et  Mail Order #4874 mønster fra sent 1950 eller tidlig 1960, jeg samler nemmelig på vintagemønster. Jeg kjpte mønstret på salg for ca 2 dollar på Etsy ( husker dessverre ikke hvilken butikk) og det var vel verdt pengene.  Grunnene for at kjolen ble rosa, veldig rosa,  var at jeg skulle spille en skikkelig fjåsete fjortiss på en 50-talls laiv ( levende rollespill) 

Denne todelte badedrakten er laget av Burdastyle Cindy #BS-026  mønsteret. Selve mønstret var et f€&#/ mareritt å sy! Mønsterdelene passet ikke sammen, samt at størrelsen var rett  og slett merklig. Instuksjonene var heller ikke bra. aiai  det var nummeret før jeg rev av meg alt håret og tente på det hele den forbaskede dritten.  Når alt kommer til alt er jeg alikevell glad jeg beit tenna sammen og beholdt roen (sånn nesten i allefall) Jeg klarte å fullførte , jippi, og  jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg elsker badedrakten min. 

Jeg liker bare ikke bukser og bruker for det meste kjoler eller skjørt. Bukkser er så trange og rare,  men jeg har alltid syntes at kvinnebukser fra 1940-tallet, med høy midje og vide ben, ser ganske flotte ut. Se bare her. En sen kveld kom jeg over Bella #6011 mønstret på Burdastyle og bestemte seg for å gi det en sjanse. Siden størrelsene til Burdastyle ofte er litt rare, bestemte jeg meg for å lage en prøvemodell av noe svart bomull jeg hadde liggende. Det viste seg imidlertid at prøvemodellen passet perfekt og stoffet var overraskende bra, så jeg bestemte meg like godt  for å fullføre i det stoffet. Prøvemodellen ble selve buksene. Veldig kjekt det. 

 

Alle bildene er tatt av Heresetai Stikk innom bloggen henes her 

 

Stikkord:

Én kommentar

Heresetai

10.09.2013 kl.09:53

Så morsomt å se de bildene igjen. Det nederste bildet er fortsatt det kuleste :D

Skriv en ny kommentar

Diary of a superhero girl

Diary of a superhero girl

3, Oslo

Jeg er bare en liten pike som prøver å finne min plass i verden. Jobber med tegneserier og en god dose nerdystuff. Er litt over gjennomsnittet interessert i Batman og pene kjoler. Liker å lage ting.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits