Doctor Who MariusgenserEarls Court i London 
[For English translation scroll down]

Sist lørdag var det 50 år siden den først Doctor Who episoden ble sendt på BBC. Jeg tok turen til London for å få med meg jubileumsepisoden "The Day of the Doctor" på kino (mer om det i en post som kommer snart) og i den forbindelsen strikket jeg en Doctor Who inspirert Mariusgenser. Jeg festen den siste tråden 10 min før bussen gikk til flyplassen så jeg var som vanlig ute i god tid.

Genseren er en blanding av den tradisjonelle og ultranorske Mariusgenseren og Doctor Who elementer som TARDIS, Dalek og tversoversløyfer. Mønstret til disse er fra the Doctor Who Fair Isle mønstret som dere finner  her .

Det er Sandegarn som eier rettighetene til Mariusgenseren og mønstret til den kan dere finne her 

Tradisjonell Mariusgenser jeg har strikket før

It was the 50th anniversary of Doctor Who last Saturday and I went to London to se " The Day of the Doctor".  In that connection I knitted a Doctor Who inspired Marius Sweater.

The Marius sweater is made from a traditional Norwegian knitting pattern and I added some Doctor Who elements like the TARDIS, Daleks and bow ties. The pattern for these is from the the Doctor Who Fair Isle pattern and can be found here

Sandegarn owns the rights to the Marius sweater and patterned. You can find the pattern her 

7 kommentarer

Ingrid

27.11.2013 kl.16:00

Så vanvittig tøff genser! :D Som ivrig strikker og relativt fersk (men VELDIG frelst) Dr. Who-fan ble jeg veldig inspirert!

Diary of a superhero girl

27.11.2013 kl.16:11

Ingrid: tusen takk, da er det bare å ta strikkepinnene fatt :)

MissKitten

27.11.2013 kl.17:29

Ingen strikker av meg, men bra jobba å gjøre en ellers kjedelig genser (altså Mariusgenseren) om til noe kult ;) Kunne faktisk tenke meg å ha den, selv, og jeg er absolutt ikke noen strikkegenser-person :)

Brynhild

27.11.2013 kl.21:59

Heilt fantastisk!!! Genialt bra genser!

Julie

28.11.2013 kl.23:18

Elsker genseren! Øverst på ønskelisten til jul:)

Mari

06.09.2014 kl.11:06

Takk for inspirasjon! Eg er endeleg ferdig med min Marius/Doctor Who-gensar, etter å ha sett bilete av din måtte eg berre prøva sjølv. No må eg berre finna høve til å gå i den.

Resultatet: http://kortmote.wordpress.com/2014/09/06/its-bigger-on-the-inside/

Jorunn Hansen

11.10.2014 kl.10:34

Hei kan du sende med mønsteret på dr who genseren , dattra mi hadde elsket den

Skriv en ny kommentar

Diary of a superhero girl

Diary of a superhero girl

3, Oslo

Jeg er bare en liten pike som prøver å finne min plass i verden. Jobber med tegneserier og en god dose nerdystuff. Er litt over gjennomsnittet interessert i Batman og pene kjoler. Liker å lage ting.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits